Dit is de nieuwe Nolan modulaire crossover helm, de Nolan N44. De opvolger van de succesvolle N43E Air dankt zijn enorme veelzijdigheid aan het afneembare kinstuk. Samen met de bijgeleverde peak (voor ‘Special’ modellen optioneel, overige modellen bijgeleverd) is het mogelijk hier verschillende soorten helmen van te maken, zoals bijvoorbeeld een enduro helm, maar ook een comfortabele jethelm of full-face helm. Zo komt de Nolan N44 tegemoet aan de veelzijdige toerrijder die zijn helm snel wil kunnen aanpassen aan het weer of de rijomgeving. De helm is voorzien van een dubbele P/J keuring, zodat deze goedgekeurd is als jethelm en als integraalhelm.
Naast deze veelzijdigheid is de N44 ook nog erg comfortabel. De lichte buitenschaal is leverbaar iin twee verschillende maten, afhankelijk van de hoofdmaat. Zo is de buitenschaal altijd in proportie met de binnenmaat. De comfort binnenvoering is uitneem- en wasbaar, er is een zonnevizier in deze helm geintegreerd en het extra wijde vizier wordt standaard geleverd met een voorbereiding voor een Pinlock anti-condensvizier.
De Nolan N44 is Nolan N-Com voorbereid. Dit optionele Bluetooth communicatiesysteem van Nolan kan volledig geintegreerd worden in deze helm.
Polycarbonaat buitenschaal
Modulaire helm, met afneembaar kinstuk
P/J dubbele homologatie
Extra groot helder Antikras vizier
Geïntegreerd zonnevizier
Quick-release viziersysteem
Top lucht intake
Vizier lucht intake
Air Booster
Rear extractor
Uitneem- en uitwasbaar interieur
Uitneembaar kin-stuk
Microlock snelsluiting
Pinlock voorbereid (los verkrijgbaar)
N-com communicatiesysteem compatible (los verkrijgbaar)
Inclusief peak (uitgezonderd ‘Special’ modellen)
ECE 22.05 goedgekeurd

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden


Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :