Goed onderhoud van motoren

Joris Sport is dé referentie voor Honda. Voor alle herstellingen en onderhoud in Blankenberge en omstreken kunt u bij ons terecht. Wij hebben een moderne, volledig uitgeruste werkplaats waar wij perfect alle onderhoud en herstellingen van uw favoriete motor of scooter kunnen uitvoeren.

Jarenlange ervaring

Joris Sport bestaat al meer dan 25 jaar en ons team van gemotiveerde techniekers is dag in dag uit in de weer om een excellente service te bieden voor alle Honda motoren en scooters in de wijde omgeving.

Omdat wij alleen gespecialiseerd zijn in het merk Honda, kennen we dit merk door en door en weten wij zeer accuraat de juiste diagnose te stellen, onderhoud uit te voeren en indien nodig ook herstellingen en grotere reparaties.

Snelle dienstverlening

Onze garagisten werken met hoogkwalitatieve materialen en producten, waaronder originele wisselstukken. Op die manier krijgen u en uw motor de kwaliteit die ze verdienen, aan een eerlijke prijs. Bovendien hebben wij op regelmatige basis promoties, onder meer op banden.

De wisselstukken zijn steeds binnen de 24u in onze werkplaats aanwezig, zodat wij snel aan de slag kunnen gaan om uw voertuig weer rijvaardig te maken. Ook wanneer u getroffen bent door pech of een ongeval kunt u op ons rekenen: wij bieden u een vlotte interventiedienst aan die ter plaatse kleine reparaties kan uitvoeren, of uw motor kan takelen naar onze werkplaats voor grotere reparaties en nazicht.

Afspraak voor onderhoud

Maak een afspraak voor het onderhoud van uw Honda in onze werkplaats in Blankenberge (West-Vlaanderen) en wij zorgen ervoor dat alles binnen de kortste keren nagekeken, gecontroleerd en weer op punt gesteld is. Wij hebben een aangename wachtruimte, maar uiteraard kunt u tijdens uw bezoek ook informeren over de laatste nieuwe modellen, aangepaste accessoires of veiligheidskleding, of kijken hoe wij uw motor terug in orde brengen.

Raadpleeg onze openingsuren en aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor onderhoud of voor meer informatie over onze diensten of het merk Honda.