Laatste nieuwe scooters

Wij bij Joris Sport  zijn gespecialiseerd in het merk Honda en hebben dus ook een ruim assortiment Honda scooters. In Blankenberge hebben wij een toonzaal waar u steeds terecht kunt om de laatste nieuwe scooters en andere modellen te bezichtigen. Bent u op zoek naar professioneel advies? Ook daarvoor kunnen wij u perfect bijstaan.

Handige Honda scooters

Wanneer u op zoek bent naar een Honda scooter of een Honda motor, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Als speciaalzaak in Honda weten wij u perfect te helpen wanneer u wenst over te gaan tot de aankoop van een nieuwe scooter of een tweedehands Honda.

Ook voor diverse onderdelen en accessoires en aangepaste veiligheidskledij kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u het periodiek onderhoud laten uitvoeren door één van onze ervaren mecaniciens, zodat uw scooter altijd perfect uitgerust op de baan rondtoert. Wij beschikken immers over een volledig uitgerust atelier in Blankenberge (West-Vlaanderen) waarin we ook reparaties en diverse herstellingen kunnen uitvoeren.

Overzicht Honda scooters

Hier kunt u een overzicht vinden van de Honda scooters die wij momenteel aanbieden. Heeft u vragen? Aarzel dan in geen geval om uw gegevens na te laten via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!