Ontdek onze SPECIAL EDITIONS mét gratis accessoire packs

03/07/2024

Dit is het neusje van de zalm wat LS2-jethelmen betreft en een van de populairste exemplaren uit het gamma van deze producent. Licht, sportief en toch voorzien van heel wat opties is hij multi-inzetbaar, staat hij garant voor een zeer brede kijk op de wereld.
Hij is verkrijgbaar in zwart of wit en leent zich perfect voor pendel-, touring- of stadsverkeer. De helmschaal uit HPTT bevat alle helmmaten, van XS tot XXL. De pasvorm is ovaal, iets wat bij LS2-helmen sowieso vaak het geval is.

Hoewel ventilatie bij jethelmen iets minder belangrijk lijkt dan bij pakweg een integraalhelm, is hier rekening mee gehouden. Dynamic Flow-through Ventilation, heet het gepatenteerde LS2-systeem met een dubbele, afsluitbare opening vooraan, luchtuitlaten achteraan en speciaal daarvoor voorziene luchtkanaaltjes in de helm. Cool en comfortabel, in elke betekenis. De ventilatieopeningen bedien je makkelijk met handschoenen. Reken bij deze jethelm op een gewicht van zowat 1250 gram.

Een LS2-vizier wordt uit een ‘3D Optically Correct "A Class"-polycarbonaat’ gemaakt, wat voor extra impactbescherming zorgt en visuele vervormingen tegen gaat. Krasbestendig, transparant en standaard voorzien van een UV werende coating kan het vizier snel gewisseld worden door middel van een quick release systeem. Een ingebouwd zonnevizier (Twin Shield System) laat zich makkelijk in- en uitklappen door middel van een hendel links. Er zijn uitsparingen voorzien voor bestuurders die een bril dragen.

Een in lengte aan te passen micrometische sluiting zorgt er voor dat de helm perfect op zijn plaats blijft zitten. De zachte kinriem vergroot het draagcomfort. De nekrand bevordert de geluidsisolatie en vermindert de kans op whiplash. De voering van deze helm – makkelijk te verwijderen, ademend en wasbaar – is op maat door een laser gesneden en hypoallergeen.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden


Gelijkaardig(e) artikel(s)
1413-MATTZWART-MEDIUM MATTZWART-MEDIUM

129,95  EUR

1413-MATTZWART-LARGE MATTZWART-LARGE

129,95  EUR

1413-MATTZWART-XSMALL MATTZWART-XSMALL

129,95  EUR

1413-MATTZWART-XLARGE MATTZWART-XLARGE

129,95  EUR

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :