Profiteer van deze speciale acties bij Honda t.e.m. 30 juni 2024!

31/05/2024

 

S100 Textielreiniger is geschikt voor het reinigen van textiel motorkledij met en zonder klimaatmembranen (Gore-Tex, Sympatex, …). S100 Textielreiniger reinigt jouw motorkledij grondig en zorgt ervoor dat alle eigenschappen van de membranen behouden blijven. Zo blijft jouw motorkledij ook na een wasbeurt perfect ademend en waterdicht. Tegelijkertijd bereidt S100 Textielreiniger de textielvezels voor op het (eventuele) gebruik van een S100 Impregneerspray. Je kunt het wasmiddel zowel in de wasmachine als voor handwas gebruiken.

Textiel motorkledij wassen
Jouw motorkleding zorgt ervoor dat je in alle weersomstandigheden droog en comfortabel blijft, en bij een eventuele valpartij beschermt ze lijf en leden. Ze is dus zeer robuust, maar tegelijkertijd ook opgebouwd uit delicate onderdelen zoals ademende en waterdichte membranen die een specifiek wasmiddel vereisen dat deze membranen intact houdt. Voordat je jouw motorkleding wast, verwijder je (indien mogelijk) alle beschermstukken zoals elleboog- en schouderprotectie, rugprotector, knie- en heupprotectoren, …

 • Machinewas
  Je kunt S100 Textielreiniger in het wasmiddelbakje doen, in de bijgeleverde flacon, of bij hardnekkig vuil rechtstreeks op de vlekken aanbrengen. Kies voor het wasprogramma dat overeenkomt met de wasvoorschriften. Vind je de wasvoorschriften niet terug in de kledij, opteer dan voor het wasprogramma voor delicate kledij of het programma met een zo laag mogelijk toerental bij het droogzwieren. Klimaatmembranen zijn zeer delicaat en kunnen beschadigd raken wanneer ze aan een te hoog toerental drooggezwierd worden. Biedt jouw wasmachine die optie, kies dan voor een extra spoelbeurt. Laat motorkleding altijd plat drogen. Voor een optimale reiniging, was je het best nooit meer dan twee motorkledingstukken tegelijk. Een verpakking S100 Textielreiniger volstaat voor een viertal wasbeurten.
 • Handwas
  Zorg voor een ruime hoeveelheid handwarm water en voeg per 10 liter 100 ml S100 Textielreiniger toe. Bij hardnekkig vuil kan je de textielreiniger ook rechtstreeks op de vlekken aanbrengen. Nadat je het kledingstuk in het sopje hebt gespoeld, spoel je het grondig uit met handwarm water (bij voorkeur drie keer). Wring motorkleding nooit uit. Klimaatmembranen zijn zeer delicaat en kunnen beschadigd raken wanneer ze uitgewrongen worden. Laat motorkleding altijd plat drogen.

Let op! Gebruik nooit een wasverzachter!

 • Wasverzachters bevatten stoffen die tijdens het wassen de vezels omhullen, waardoor de wrijving tussen de vezels wordt verminderd en het wasgoed zachter aanvoelt. Impregneermiddelen voor textiel werken volgens hetzelfde principe. Als de textielvezels al zijn behandeld met wasverzachter, kunnen impregneermiddelen zich niet meer aan de vezels hechten.
 • Wasverzachters kunnen ervoor zorgen dat de klimaatmembranen hun ademende en waterdichte eigenschappen verliezen.

Technische specificaties

 • Reinigingsmiddel voor textiel motorkleding
 • Geschikt voor motorkledij met en zonder klimaatmembranen (Gore-Tex, Sympatex, …)
 • Ademende eigenschappen van het membraan blijven intact
 • Bereidt de vezels voor op het (eventuele) gebruik van een impregneerspray
 • Geschikt voor wasmachine en handwas

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :