Honda tour

21/04/2023

EEN LEGENDARISCHE, AVONTUURLIJKE TOURINGLEGENDE IS HERBOREN

10/03/2023

Honda Motordealer Days

29/12/2022

Onze dealers gooien hun deuren open en ontvangen je met open armen tijdens de Honda Motordealer Days.
Kom zeker langs en maak kennis met ons uitgebreid gamma. Op tal van modellen geniet je bovendien van uitzonderlijke condities.

ZET JE SCHRAP EN GENIET!

20/10/2022

Inhoud van de spuitbus is 400ml.

 
 
S100 kettingspray voor het smeren van de ketting van je motor. Het grote voordeel van deze spray is de zeer hoge slinger vastheid, waardoor het smerig worden van je motorvelg tot een minimum wordt beperkt. Dit is hoger dan bij andere rerenomeerde merken. Het is niet voor niets dat deze spray reeds jaren achter elkaar als winnaar is uitgeroepen in tests door het Duitse tijdschrift Motorrad. Deze kettingspray is uitermate geschikt voor X-Ring en O-Ring kettingen.Deze spray geeft een witte schijn als die wordt aangebracht. Daardoor is makkelijk te zien welk deel is ingesproeid. De witte schijn verdwijnt overigens nadat het overtollige deel is verdampt.
Tip: spuit je ketting in direct na een lange rit in plaats van ervoor. Voordeel hiervan is dat de ketting warm is en daardoor de S100 beter vloeit. Daarnaast zal het overtollige deel van het smeermiddel verdampen (additieven die wel nodig zijn om in te spuiten, maar die verder niet bijdragen aan de smering zelf).

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :